united states

APPLE MUSIC NU TILLGÄNGLIGT PÅ SONOS 

Santa Barbara, Kalifornien, USA – 10 februari 2016 – Sonos tillkännagav idag att Apple Music nu är tillgängligt för Sonos-ägare runt om i världen. Alla lyssnare kommer att ha möjlighet att streama alla sina favoritfunktioner från Apple Music, inklusive Beats1, För dig, Nytt, Radio, Min Musik och hela Apple Musics musikkatalog genom Sonos smarta högtalare som justerats för att åstadkomma ett fantastiskt ljud i alla rum i hemmet.

Apple Music på Sonos har testats av hundratusentals lyssnare via ett framgångsrikt betaprogram som startade i december. För att streama Apple Music på Sonos behöver användare endast välja ”Lägg till musiktjänster” från valfri Sonos Controller-app, och därefter bläddra ner till Apple Music-ikonen och logga in. 

 

- Feedbacken från Apple Music-användare på Sonos under betaperioden har varit överväldigande. Sonos tillsammans med Apple Music innebär en fantastisk lyssningsupplevelse i hemmet – och vi är glada över att kunna erbjuda den upplevelsen till alla Sonos-användare från och med idag, säger Eddy Cue, Senior Vice President internet Software and Services

 

- Vårt partnerskap är ett tydligt exempel på två företag som verkligen bryr sig om att förena musik för att kunna erbjuda en fantastisk lyssningsupplevelse. Samarbetet med Apple ger oss möjligheten att dela Apple Music i människors hem, på ett välljudande, enkelt och intuitivt sätt, säger John MacFarlane, Sonos VD

 

Apple Music är allt du älskar med musik, samlat på ett och samma ställe, med experter av världsklass som skapat spellistor för alla tillfällen. Musikurvalet utgör själva grunden i Apple Music, där allt från radiostationerna och Beats 1 till förslagen i För dig, toppalbum och låtar under Nytt är tydliga exempel. Dessutom lanseras idag en Sonos-station på Apple Music, handplockad av artister i samarbete med Sonos. Nya användare kan prova Apple Music kostnadsfritt under tre månader.

 

###

 

Om Sonos

Sonos® grundades 2002 och producerar det marknadsledande smarta högtalarsystemet. En gång i tiden var Sonos ett uppstartsbolag inom teknik bestående av nördiga ingenjörer och briljanta designers som älskade musik. Företaget har nu vuxit till ett globalt varumärke inom musik helt hängivet åt att förändra musikupplevelsen i hemmet. Uppställningen av smarta trådlösa högtalare och ljudprodukter för hemmet gör det enkelt för alla att lyssna på musiken som de älskar i varje rum i hemmet. Att lyssna på sina favoritlåtar, upptäcka ny musik och uppleva allt med högsta ljudkvalitet.

 

Sonos finns över hela världen - i fler än 60 länder, med dussintals streamande musikleverantörer, hos tusentals återförsäljare och i miljontals hem. Genom att hela tiden investera i programvara och tjänster, förbättrar Sonos kundernas musikupplevelse i hemmet under många år efter köpet.

 

Sonos förändrar människors sätt att lyssna på musik, ett hem i taget.

Sonos, Inc. är ett privatägt företag med huvudkontor i Santa Barbara, Kalifornien och ytterligare kontor i Boston och Seattle, samt Nederländerna, Storbritannien, Australien, Tyskland och Kina.

 

 © Sonos Inc. 2004-2015. Med ensamrätt. Sonos och Sonos produktnamn och slogans är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Sonos, Inc.