united states

SONOS: Snart i en Apple Store nära dig

På Sonos tror vi att musiken förtjänar en central plats i våra liv och i våra hem. Att spela musik högt gör allt bättre – djupare, gladare och mer meningsfullt. Ju enklare vi gör det att fylla ditt hem med musik, desto fler människor kommer att lyssna.

 

Idag är vi är väldigt glada över att vi gör det enklare än någonsin genom att vi utökar vårt samarbete med Apple. Sonos kommer nu att finnas tillgängligt i Apples fysiska som onlinebaserade butiker. Två av våra populäraste högtalare – PLAY:1 och PLAY:5 – är redan nu tillgängliga i USA på Apple.com. Och från och med den 5:e oktober kommer de finnas tillgängliga på 468 Apple Stores runt om i världen, och från och med den 2:a november även i Apples övriga onlinebutiker utanför USA.

 

Dessutom så får de som köper ett Sonos system, i en Applebutik eller via Apple.com, fram till den 31:a december ett kostnadsfritt 3-månaders Apple Music-abonnemang.

 

"Vår utökade samarbete med Apple är ett bra exempel på vårt pågående arbete med hela vårt ekosystem av partners för att göra det enklare än någonsin att lyssna på musik högt i hemmet", säger Patrick Spence, President på Sonos. "Apple musik på Sonos är en mäktig upplevelse, en upplevelse vi är stolta över att kunna ge direkt till Apple-fans på Apple Stores runt om i hela världen."

 

Detta är en stor sak — både för våra företag, och för musikälskare runt om i världen som nu kan uppleva Sonos och Apple Music som aldrig förr. Vi vet att det bästa sättet att upptäcka Sonos är genom att uppleva det på egen hand. Konsumenter i 180 Apple Stores kommer att kunna testa och uppleva Sonos och Apple Music genom att få en guidad tur i Sonos appen på en iPad Pro.

 

Det var inte så länge sedan Apple Music anslöt som en exklusiv partner till Sonos, och skapade upplevelser för det uppkopplade hemmet som bara Sonos och Apple Music kunde leverera – Beats Radio 1 i alla rum, Apple Music-exklusivt material som Frank Ocean i köket, och Drakes senaste låtar i sovrummet. Med vårt utökade samarbete gör vi det enklare än någonsin att kombinera Sonos ljudsystem för hela hemmet med Apple Musics handplockade spellistor och personliga rekommendationer, perfekt inställt för ditt hem.

 

För mer information om hur du kan få tag på Sonos högtalare via Apple, kika här.