united states

About Sonos

Company history

Sonos® grundades 2002 och producerar det marknadsledande smarta högtalarsystemet. En gång i tiden var Sonos ett tech start up bestående av nördiga ingenjörer och briljanta designers som älskade musik. Sedan dess har företaget vuxit till ett globalt varumärke inom musik, helt hängivet åt att förändra musikupplevelsen i hemmet. Uppställningen av smarta trådlösa högtalare och ljudprodukter för hemmet gör det enkelt för alla att lyssna på musiken som de älskar i varje rum i hemmet. Att lyssna på sina favoritlåtar, upptäcka ny musik och uppleva allt i högsta ljudkvalitet.

Sonos finns över hela världen, i fler än 60 länder, med dussintals strömmande musikleverantörer, hos tusentals återförsäljare och i miljontals hem. Genom att hela tiden investera i programvara och tjänster, förbättrar Sonos kundernas musikupplevelse i hemmet under många år efter köpet. Sonos förändrar människors sätt att lyssna på musik, ett hem i taget.

Sonos, Inc. är ett privatägt företag med huvudkontor i Santa Barbara, Kalifornien och ytterligare kontor i Boston och Seattle, samt Nederländerna, Storbritannien, Australien, Tyskland och Kina.

© Sonos Inc. 2004-2015. Med ensamrätt.

Sonos och Sonos produktnamn och slogans är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Sonos, Inc.